Over WBB

Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan of wilt u vrijblijvend een afspraak inplannen?Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wij maken graag kennis met u.

Dakkapel Pioniers

WBB Dakkapellen put uit een rijke ervaring in de aannemersbranche. Sinds 2012 is ons bedrijf gevestigd in de fabriek te Gendt, waar we onze focus hebben gelegd op de productie van hoogwaardige dakkapellen. Vanaf toen is het concept ontstaan dat vandaag de dag nog steeds bestaat. Door de productie in de eigen fabriek kunnen wij binnen 1 dag bij onze klanten leveren en plaatsen.

Met de beste service en keuzemogelijkheden
verzorgen wij uw maatwerk.

Bekijk onze producten

Vakmanschap uitmuntendheid

Het team van bekwame professionals dat wij hebben, ademt een diepe liefde voor ambachtelijk werk. Ledere snede, elke bevestiging en elke afwerking wordt met uiterste precisie uitgevoerd. We maken uitsluitend gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw dakkapel niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook langdurig en bestand tegen de invloeden van de tijd. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek van ruim 1.500m2.

Stap voor stap realiseren wij jouw maatwerk

Bekijk het proces
contact_img1

Gratis offerte aanvragen

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw woning zijn? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.