Kunststof dakkapellen

Onze werkwijze

WBB Dakkapellen onderscheidt zich door een professionele en kwalitatieve aanpak, vanafhet eerste contact tot de oplevering. Ons ervaren team begeleidt het gehele proces, inclusiefvergunningsaanvragen, waardoor klanten volledig ontzorgd worden. Kortom, WBBDakkapellen biedt een hoogwaardige en klantgerichte aanpak in dakkapelbouw.

Gratis inmeten

Wij bieden een kosteloze service voor het inmeten van dakkapellen. Ons ervaren team neemt de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurige metingen. Dit zorgt niet alleen voor een exacte pasvorm van de dakkapel, maar het voorkomt ook potentiële risico’s. Deze gratis inmeetservice is van toepassing om onze klanten te ontzorgen en een vlekkeloze start van het project te waarborgen.

Opstellen van offerte

Bij WBB Dakkapellen nemen we de tijd om nauwkeurig naar de wensen van onze klanten te luisteren. Ons toegewijde team vertaalt deze voorkeuren vervolgens naar een doordachte oplossing en presenteert een duidelijke, op maat gemaakte offerte. Op deze manier zorgen we ervoor dat de dakkapel die we leveren perfect aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van elke klant.

Vergunningaanvraag

WBB Dakkapellen neemt, indien nodig, de volledige vergunningsaanvraag voor uw dakkapel op zich. Dit omvat het verzorgen van bouwtekeningen en formulieren, waardoor u zorgeloos kunt vertrouwen op onze deskundigheid voor een vlotte afhandeling van het vergunningsproces.

Fabrikage

Bij WBB Dakkapellen wordt uw maatwerkproject gerealiseerd in onze ruime fabriek van 1500m2. Hier streven we naar perfectie in elk detail van het productieproces. We nodigen u van harte uit om onze fabriek te bezoeken, waar u een kijkje kan nemen en het gehele proces van ontwikkeling tot realisatie van uw dakkapel kunt ervaren. Wij tonen met trots ons vakmanschap en de zorg waarmee wij uw unieke dakkapel vervaardigen.

Levering

Nadat wij het maatwerkproject hebben gefabriceerd, zijn de voorbereidingen klaar voor de oplevering. Zodra de leverdatum is bepaald, garanderen wij een snelle en efficiënte plaatsing van uw bestelling binnen één dag. Zo kunt u spoedig genieten van het eindresultaat zonder langdurige wachttijden. De oplevering vindt altijd plaats na enkele weken na ons eerste contact.

Nazorg en evaluatie

In de laatste fase van ons proces ronden we eventuele laatste afwerkingsdetails zorgvuldig af, waarbij we streven naar perfectie en volledige tevredenheid. Tijdens deze fase nodigen we u uit om uw ervaring met onze dienstverlening met ons te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om onze service voortdurend te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen. We hechten veel belang aan uw input en streven ernaar om uw dakkapelervaring zo positief mogelijk af te ronden.

Met de beste service en keuzemogelijkheden verzorgen wij uw maatwerk.

Bekijk onze producten
contact_img1

Gratis offerte aanvragen

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw woning zijn? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.