Zomervakantie WBB Dakkapellen

Zomervakantie

Onze zomervakantie staat dit jaar gepland van zaterdag 25 juli tot en met zondag 9 augustus. Wij zijn dan volledig gesloten. Dat houdt in dat er in deze twee weken:

  • Geen dakkapellen worden geproduceerd of geplaatst,
  • Geen kennismakingsgesprekken / inmetingen worden ingepland,
  • Geen telefonisch contact mogelijk is,
  • Geen service en onderhoud werkzaamheden plaatsvinden.

U kunt wel eventuele schademeldingen doen of onderhoudsverzoeken alvast aanvragen via de website. In de tweede week van augustus zullen wij dan met u contact opnemen voor het inplannen van een bezoek of voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Uiteraard kunt u ook tijdens de zomervakantie een offerte / prijsindicatie aanvragen voor een dakkapel. Ook dan krijgt u zo snel mogelijk in of na de tweede week van de zomervakantie de prijsindicatie toegestuurd.

NB: Wij ontvangen momenteel erg veel aanvragen voor prijsindicaties. Naar verwachting zal dit ook tijdens de zomerreces niet afnemen. Wij vragen dan ook uw begrip dat in en na de tweede week van augustus mogelijk wat langer kan duren voor u een prijsindicatie van ons ontvangt.

Het salesteam van WBB Dakkapellen wensen u een fijne vakantie toe !

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!