Welkom bij WBB Dakkapellen

De grootste producent van prefab dakkapellen in Nederland.

WBB Dakkapellen, voortgekomen uit de passie van ervaren vakmensen, gelooft sterk in de transformatie van zolders tot prachtige, functionele ruimtes. Met vestigingen in Gendt, Etten-Leur, Zundert, Haarlem en Heemskerk, vervaardigen wij al onze hoogwaardige dakkapellen met zorg en precisie. Of het nu gaat om ambachtelijk maatwerk of handige prefab oplossingen, wij zijn toegewijd aan het leveren  van dakkapellen die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Bij WBB Dakkapellen staat vakmanschap, deskundig advies en klanttevredenheid centraal. Transformeer uw zolder met onze op maat gemaakte dakkapellen en profiteer van extra ruimte en licht.

 • 10,000+

  Projecten

 • 4,1/5

  Gemiddelde beoordeling

 • 18+

  Jaar ervaring

 • 15

  Jaar garantie

10,000+

Projecten

4,1/5

Gemiddelde beoordeling

18+

Jaar ervaring

15

Jaar garantie

Duurzaamheid en veiligheid

Proces

01.

Gratis inmeten

Tijdens het kosteloze adviesgesprek voeren wij zelf de metingen uit om mogelijke risico's te vermijden en een soepele oplevering te garanderen. Bovendien verschaft dit ons waardevol inzicht in de lokale situatie.

02.

Opstellen van offerte

Op basis van uw specifieke wensen en behoeften ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Deze offerte wordt zorgvuldig samengesteld om aan al uw individuele eisen te voldoen.

03.

Vergunningsaanvraag

Indien nodig, regelen wij de vergunningsaanvraag voor uw dakkapel, inclusief bouwtekeningen en formulieren. U wordt volledig ontzorgd in het proces.

04.

Fabrikage

Wij realiseren uw maatwerk in onze 1500m2 grote fabriek. U bent van harte welkom om deze locatie te bezoeken en het proces te bekijken.

05.

Levering

Zodra de leverdatum vaststaat, verzorgen wij de plaatsing van uw bestelling binnen één dag. U kunt snel genieten van het resultaat.

06.

Nazorg en evaluatie

In deze laatste fase werken we eventuele laatste afwerkingsdetails af en horen we graag over uw ervaring met onze dienstverlening. Uw feedback is voor ons van waarde.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen we u helpen? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.