WBB Dakkapellen wenst u fijne Kerstdagen

Succesvol 2019

Met nog enkele dagen dit jaar te gaan kunnen wij als WBB Dakkapellen toch al vaststellen dat 2019 een mooi en succesvol jaar is geworden. Samen met onze partners hebben wij een nieuw record gevestigd in het aantal gefabriceerde dakkapellen en de plaatsingen daarvan door het hele land. Van een standaard 3 meter brede HPL dakkapel tot een 13 meter brede Keralit® dakkapel en van een enkelzijdige nokverhoging tot een bijzondere design zinken dakkapel. Elke opdracht voerden wij met zorg uit en wij waren pas tevreden als u dat ook was.

Wij kijken dan ook met een tevreden blik terug op al het moois dat wij dit jaar hebben mogen maken en plaatsen.

Ook uit de diverse reviews is gebleken dat u zeer tevreden over ons bent. Een mooie 4.0 op zowel Google als op Facebook en een nog fraaiere 4,5 op Werkspot. Resultaten waar wij dan ook zeer trots op zijn.

 

Onze belofte voor 2020

Onze medewerkers hebben ook dit jaar iedere dag weer met veel inzet en motivatie aan uw dakkapel gewerkt. Immers, elke dakkapel is maatwerk en wordt met de hand vervaardigd. Weliswaar met de ondersteuning van zaagmachines, spijkerpistolen en ander professioneel gereedschap en machines, maar er komt geen robot aan te pas. Puur mensenwerk en dus 100% ambachtelijk gefabriceerd en geassembleerd. En dat merkt u: elke dakkapel is van de hoogste kwaliteit en daarom krijgt u er ook standaard 15 jaar garantie op (op hardhouten 10 jaar).

Het plaatsen van de dakkapel is voor u een ingrijpende actie en daarom doen we dit dan ook uitsluitend met onze eigen plaatsingsteam. Met hun jarenlang opgebouwde kennis en ervaring bent u ervan verzekerd dat deze klus soepel en zorgvuldig wordt uitgevoerd en u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bent u tevreden over uw dakkapel van ons? Zegt het voort: Laat uw dakkapel dan vooral ook aan anderen (familie, buren, vrienden enz.) zien. Misschien dat wij dan ook bij hen iets moois mogen plaatsen!

Lees ook onze recente blogs:

 

Onze Winteraanbieding

Denkt u ook nog even aan onze winteraanbieding. Klik hier.

 

Fijne Kerstdagen!

Wij wensen u een vrolijk, warm en gezellig kerstfeest toe.

 

Namens alle medewerkers van WBB Dakkapellen,

Ramon Wismans.