Uitbreiding plaatsingscapaciteit

wbb-dakkapellen - uitbreiding plaatsingscapaciteit
wbb-dakkapellen - uitbreiding plaatsingscapaciteit

WBB Dakkapellen – Uitbreiding plaatsingscapaciteit

WBB Dakkapellen heeft de afgelopen weken haar plaatsingscapaciteit fors uitgebreid. Al vanaf begin deze zomer hebben we onze teams belast met het plaatsen van de dakkapellen stapsgewijs uitgebreid. De verwachting is dat onze plaatsingscapaciteit de komende maanden nog verder zal worden vergroot.

Onze plaatsingsteams

Het plaatsen van onze dakkapellen doen we met onze eigen (intern opgeleide) medewerkers. Deze medewerkers hebben ieder dan ook jarenlange ervaring in zowel de fabricage van de dakkapellen als het plaatsen van dakkapellen bij de klanten. Alleen dan kunt u als klant ervan verzekerd zijn dat de dakkapel precies en correct wordt geplaatst. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen deze medewerkers zelf kundige aanpassingen aanbrengen of andere oplossingen realiseren.

Verhoogde interesses in dakkapellen

Zoals al eerder gemeld (zie onze blogs hieronder) is er sinds het begin van dit jaar een enorme vraag naar dakkapellen en die lijkt voorlopig alleen maar aan te houden.

De plaatsingsteams zijn kundig en ervaren

Elk team bestaat uit twee personen, maar in wisselende samenstellingen. Dit heeft als voordeel dat praktische kennis en kunde tussen onze medewerkers makkelijk wordt uitgewisseld en nieuwe medewerkers snel zijn ingewerkt. Door de wisselende samenstellingen is tevens geborgd dat de teams op kennis en kunde gelijkwaardig zijn. Voor u als klant een geruststellende gedachte.

Conclusie:

Door de uitbreiding van het aantal medewerkers in meerdere plaatsingsteams beschikken we nu over een grotere plaatsingscapaciteit dan begin dit jaar. We gaan er van uit dat we de wachttijd voor de plaatsingen snel terugdringen.

wbb-dakkapellen - uitbreiding plaatsingscapaciteit

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!