Horren passend bij onze dakkapellen

Als u bij ons een dakkapel bestelt, dan zijn er accessoires waarmee u meer plezier uit uw dakkapel haalt. Horren zijn een goedkope uitbreiding die helpen tegen al die vervelende insecten zoals muggen en vliegen.
https://t.co/OTQcdz5sbQ https://t.co/gd74OJovZW
wbbdakkapellen photo

EIGEN PRODUCTIEHAL VAN 1500M2
WBB Dakkapellen beschikt over een eigen productie- en fabricagehal bij onze hoofdvestiging te Gendt. Deze hal is ruim 1500 m2 groot en is onderverdeeld in verschillende secties.
Lees verder: https://t.co/rYsI68AEXB https://t.co/KIGlfCJIxA
wbbdakkapellen photo

UITBREIDING PLAATSINGSCAPACITEIT
WBB Dakkapellen heeft de afgelopen weken haar plaatsingscapaciteit stapsgewijs fors uitgebreid. De verwachting is dat onze plaatsingscapaciteit de komende maanden nog verder zal worden vergroot.
https://t.co/XFQKEEK3ud https://t.co/YnMJQT8PGy
wbbdakkapellen photo

WBB Dakkapellen:
Ramen in een dakkapel geeft de ruimte achter de dakkapel licht en warmte. Diverse combinaties van vaste en draai-kiep ramen zijn mogelijk.
Lees onze blog: https://t.co/DDqrH0l4Ln https://t.co/j9zGVX96Or
wbbdakkapellen photo

NIEUWE ZAAGSTRAAT IN GEBRUIK GENOMEN

Begin deze maand hebben wij een nieuwe volautomatische zaagstraat in gebruik genomen. Deze machine is in staat om direct vanuit de bouwtekening van een dakkapel de benodigde materialen op maat te zagen.
Lees meer: https://t.co/zYKBUA4qrn https://t.co/P1O8sPSgcW
wbbdakkapellen photo

Uw huis wordt meer waard door het plaatsen van een of meerdere dakkapellen. Het plaatsen van een dakkapel is een investering voor zowel de korte termijn als voor op de lange termijn. Lees meer op onze blog: https://t.co/HrXbD8ZKOj https://t.co/9MFMQw40vW wbbdakkapellen photo