wbb dakkapellen sponsor van lokale sportverenigingen

wbb dakkapellen is een warmhartige sponsor van lokale sportverenigingen. wbb dakkapellen staat midden in de lokale Gendtse samenleving en is graag betrokken bij allerlei activiteiten zowel op sport als op cultureel gebied. wbb dakkapellen sponsort daarom lokale sportverenigingen. Hieronder vindt u welke sportverenigingen we een warm hart toedragen.

Wilt u ook graag door ons gesponsord worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Nijmeegse Schaatsvereniging BraGeld

Vorige week zaterdag 18 mei is het nu ook formeel. Op deze dag zetten Ramon Wismans namens wbb dakkapellen zijn handtekening onder het sponsorcontract. De BraGeld schaatsploeg draagt vanaf deze datum trots de naam van WBB Dakkapellen. Bij deze willen wij de rijders, de technische staf en de bestuursleden bedanken voor het vertrouwen in WBB Dakkapellen. We gaan er dan ook samen een mooie en succesvolle tijd van maken.

Zie het officiële persbericht op Facebook.
Zie het tekenen van het contract tijdens de sponsordag hier

Volg de marathonschaatsploeg BraGeld op social media en internet:

Voetbalclub De Bataven

Voetbalvereniging De Bataven is een amateurvoetbalvereniging uit de Gelderse plaats Gendt, opgericht op 27 maart 1932. Het eerste elftal speelt in de zondag Hoofdklasse A (seizoen 2016/17).

De vereniging promoveerde in 2007 naar de zondag Hoofdklasse C, waar het eerder in totaal al 16 seizoenen in speelde. Na twee seizoenen degradeerde de club weer naar de Eerste klasse. De club speelt op Sportpark Walburgen.
In het seizoen 2011/2012 werd de club kampioen van de Eerste Klasse, hierdoor promoveerde de club weer naar de Hoofdklasse.
In 2014 won De Bataven voor de derde keer de Districtsbeker Oost, maar sneuvelde het voortijdig in de strijd om de KNVB beker voor amateurs.

De club heeft een samenwerkingsverband met SBV Vitesse.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/VV_De_Bataven

Voetbal activiteitenbureau Zportz

wbb dakkapellen - sponsor - zportz-logo

ZportZ heeft een aantal hele bijzondere vrienden die kinderen een mooie voetbaldag willen geven en begaan zijn met alle leuke andere voetbalactiviteiten van Zportz. Kinderen meer in beweging krijgen en sportief en sociaal met elkaar om leren gaan staat dan ook altijd voorop.

Zportz organiseert:

  • Meerdaagse traininge
  • Scouting voetbaldagen
  • Meiden voetbaldagen
  • Keepersschool
  • Verjaardagsfeestjes
  • en nog veel meer ....

Voor meer informatie www.zportz.nl of email naar: info@zportz.nl