Schademelding

Een duidelijke schademelding en een zorgvuldige afwikkeling staat garant voor een snel herstel van de schade.
Schade kan altijd ontstaan. Meestal op ongewenste en ongelukkige momenten. Uit ervaring weten wij dat een duidelijke en heldere beschrijving van de schade de afhandeling van de schademelding enorm kan versnellen.

Onderstaand formulier zorgt voor deze heldere beschrijving en tevens ook voor een formele registratie van uw schademelding. Vul onderstaand formulier dan ook zo snel mogelijk in na de vaststelling van de schade en verzend deze naar ons. We nemen dan zo snel mogelijk (binnen 2-3 werkdagen) contact met u op om de melding in behandeling te nemen en de schade te verhelpen. In veel gevallen zullen wij eerst met u een afspraak inplannen om de schade ter plaatse zelf te kunnen zien en te beoordelen. Op deze wijze kunnen we ook meteen een oplossing tot herstel van de schade samen met u bespreken.

Controleer ook even of uw schade in aanmerking komt om onder garantie hersteld te kunnen worden.

wbb-dakkapellen - schademelding middels het invullen van een schaderegistratieformulier

Schaderegistratieformulier

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en klik op "verzenden".

  Uw gegevens:

  Schademelding:

  Bepaling locatie: Observatie vanaf binnenkant van het huis kijkend naar het kozijn aan de voorzijde van de dakkapel.  Nadere aanduiding of een ander onderdeel kan hieronder bij "Omschrijving schade" gespecificeerd worden.

  Garantie van toepassing?
  janeeweet niet  AVG/GDPR: Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.


  Druk op "Verzenden" om uw schademelding aan ons door te geven.