Referenties van onze klanten

wbb dakkapellen - referenties - Referenteis van onze klanten

Referenties van onze klanten geven een goede indicatie van wat u van ons kan verwachten. Zowel van het product zelf als het plaatsen daarvan. Na het plaatsen van een dakkapel vragen we onze klanten altijd om een reactie hoe ze het voortraject (inmeten, opstellen offerte), de voorbereidingen (vergunning, planning) en de plaatsing zelf is verlopen. Hieronder een kleine greep van al deze terugkoppelingen. Zie ook de reviews op onze Facebook pagina, Werkspot en op Google!

Nog niet overtuigd? Bel ons gerust op! We leggen het u graag uit hoe wij te werk gaan en wat u van ons kan verwachten.

De oude dakkapel op mijn woning was na 60 jaar nodig aan vervanging toe.

Hiervoor heb ik bij meerdere firma’s een offerte aangevraagd waarna WBB vanwege een gunstige prijs en leveringstijd de opdracht heeft gekregen.

Voor de zekerheid nog even een vergunningscheck gedaan bij de gemeente waarbij bleek dat ondanks de 1:1 vervanging toch een vergunning moest worden aangevraagd en ook nog eens aan  de nieuwste bouwnormen v.w.b. isolatie waarden etc. moest worden voldaan.

Dank zij de extra inspanning van WBB is aan alle voorwaarden voldaan en werd de vergunning alsnog verleend.

Recentelijk is de verwijdering van de oude en de plaatsing van de nieuwe dakkapel uitgevoerd binnen één dag met een grote mate van efficiëntie en professionaliteit en naar volledige tevredenheid.

Mijn complimenten aan WBB voor de geweldige uitvoering van deze opdracht in zowel de voorbereidingstijd als ook in de uitvoering.

 

Na 60 jaar aan vervanging toe - Rheden

Vrijdag 26 april 2019 dakkapel geplaatst door WBB met stralend weer.
Monteurs waren om 8.00 uur aanwezig werken snel en zeer nauwkeurig en zijn vriendelijk top👍👍

  • Kwaliteit dakkapel goed
  • Afwerking top.

In het voortraject zeer goede informatie gehad van Steffie.

Kwaliteit dakkapel goed, afwerking top

Op 27 juni 2019 is de dakkapel geplaatst. Alles is prima verlopen en we zijn tevreden met het eindresultaat.

Eindwaardering:
Tevredenheid over eindresultaat: 5
Aanbeveling naar anderen: 5

Tevreden met het eind resultaat - Arnhem

Bedankt mannen!
Voor het maken en plaatsen van onze prachtige dakkapel!
John bedankt voor het ruim meedenken aan de mogelijkheden!

Eindwaardering:
Tevredenheid over eindresultaat: 5
Aanbeveling naar anderen: 5

Onze prachtige dakkapel - Arnhem

Op 03 Juli 2020 is er bij ons een dakkapel geplaatst. Vooraf alles netjes ingemeten en op dag van plaatsing waren de mannen netjes op tijd. Alle werkzaamheden zijn netjes en goed verlopen, complimenten voor de oplevering en afhandeling.

Netjes op tijd - Elst

Wauw we zijn echt super blij met de dakkappelen die afgelopen vrijdag zijn geplaatst!
Wat een ruimte en een licht! Sympathieke bouwvakkers stuk voor stuk!

Twee dakkapellen geplaatst - Harderwijk

wbb-dakkapellen - kunststof dakkapel van HPL

Na een scherpe offerte zijn we tot aanschaf overgegaan tot een prachtige dakkapel van WBB dakkapellen. De dag van plaasting was een prachtige dag.De horren waren niet goed, maar werden meegenomen en na een week goed teruggebracht.Ik kan iedereen aanbevelen om een dakkapel van WBB aan te schaffen, als je tenminste een mooie en goede dakkapel zoekt.

Fam. Toonen

Een prachtige nieuwe dakkapel - 's Hertogenbosch

eigen productiehal

De eerste opname (duidelijke uitleg en toelichtingen), de volgende benadering (gaf het gevoel dat ze ons echt als klant wilden hebben) en tenslotte de plaatsing. Er kwamen s'morgens keurig op tijd, twee nette medewerkers die op een rustige, nauwkeurige manier de dakkapel hebben geplaatst. Met rustig wil ik absoluut niet zeggen dat ze niet doorwerkten, doch dat ze de nodige aandacht aan hun werk gaven. Wat ook nog prettig was, was de mogelijkheid om vooraf een keer een kijkje te komen nemen in de werkplaats, waar de kapellen werden gemaakt.

Fam. Scholten

Eerst vooraf gekeken in de werkplaats - Huissen

Ik wil even mijn complimenten geven over de vriendelijkheid en het vakwerk van u collega’s. Ik ben zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

Thijs van Boekel

Zeer tevreden

Na het faillissement van een dakkapellenleverancier op zoek gegaan naar een andere leverancier. Door een tip uitgekomen bij WBB dakkapellen. Vanaf het eerste moment een goed gevoel gekregen. Afspraken werden nagekomen en er werd keurig (terug)gebeld wanneer er onduidelijkheden waren. Het plaatsen van het dakkapel werd in één dag uitgevoerd ondanks het slechte koude weer, restpunten ik moet ze nog vinden. Kortom wij zijn zeer tevreden met WBB en de mooie dakkapel.

Met vriendelijke groet,

Fam van de Weijer

Mooie dakkapel - Oisterwijk

WBB-Dakkapellen Voorbeeld kapellen

Na een teleurstellende ervaring bij een andere aanbieder zijn we wederom op pad gegaan voor een dakkapel. Uit vele aanbieders als eerste bij WBB terecht gekomen. Een prettig gesprek! No nonsense, informatief maar ook werd er meegedacht met onze situatie. Men weet waar ze over praten.... Prijsonderhandeling als open en eerlijk ervaren. De situatie is ter plaatse bekeken en alles ingemeten. Ook hier werd advies gegeven en opties geboden. Plaatsen van de dakkapel is in 1 dag gebeurd. Alles is netjes afgewerkt! Een gebroken raam (tijdens transport ontstaan) is snel vervangen. En dan voor ons het belangrijkste: de kwaliteit is prima en alle afspraken werden nagekomen. Kortom: een goede keuze en we zijn erg blij met onze dakkapel!

We wensen jullie veel succes met de zaak en jullie nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Fam. van de Logt

Prima kwaliteit - Lent

dakkapel plaatsen

Wij zijn zeer tevreden over WBB dakkapellen. Ze zijn uitermate betrouwbaar, beschikken over veel kennis. Ze hebben uitstekende service, altijd vriendelijk en ze hebben bij ons goed meegedacht om onze droom van 2 dakkapellen te verwezenlijken. Wij zijn erg tevreden met de ruimte die hierdoor is gecreëerd.

Met vriendelijke groet,

Fam. van Ekris

Erg tevreden met de ruimte - Drunen

WBB-Dakkapellen - Nokverhogingen

WBB Dakkapellen heeft ons goede informatie gegeven over de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel en de verbouwing van de zolder. Verschillende opties zijn doorgesproken en in overleg is veel mogelijk. Het plaatsen van de dakkapel en de verbouwing is op een vakkundige manier gedaan. Onze zolder is van een donkere opslagplek in drie mooie, lichte ruimtes verbouwd.

We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Fam. Olminkhof

Drie mooie, lichte ruimtes - Oosterhout (Nijmegen)

wbb-dakkapellen - Familie Wijnen uit Elst

Vandaag hebben ze bij ons op de zwartenhof in Elst een dakkapel  geplaats.
Ondanks het slechte weer hebben ze een mooi stukje werk afgeleverd.
Ik wil de mannen nogmaals hartelijk danken. Wat een vakwerk en wat een vakmensen.

Wat een vakwerk en wat een vakmensen - Elst

Eindelijk brak de dag van plaatsing van onze dakkapel aan. Op de afgesproken dag en tijd kwamen ze de straat inrijden en gingen meteen aan de slag. De dakkapel stond op de aanhanger en we mochten die meteen inspecteren. Alles was precies zoals besteld. De plaatsing ging vlot en gemakkelijk. Het is wel even een “eng” momentje als ze ineens zo’n groot gat in je dak gaan zagen, maar de heren gingen duidelijk zeer professioneel te werk en dat geeft vertrouwen. Nadat de dakkapel geplaatst en afgemonteerd was, werd de buitenkant netjes afgewerkt en alle dakpannen weer op hun plaats gelegd. Ook aan de binnenzijde werd alles netjes in orde gebracht. Wat een mooie grote lichte ruimte hebben we er nu bij. Na een gezamenlijke inspectieronde en aftekening zat het er al weer op. Heerlijk als alles zo soepeltjes verloopt. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan.

Vlot en gemakkelijk - Barendrecht

wbb-dakkapellen - testimonial Oost-Souburg

wbb-dakkapellen - testimonial Oost-Souburg

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over de dakkapel die wbb-dakkapellen bij ons geplaatst heeft alles is heel netjes en correct verlopen een echte aanrader !!

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen - Oost-Souburg