Prijsindicatie is een eerste schatting

wbb-dakkapellen - prijsindicatie is een eerste schatting

Onze prijsindicatie is een eerste schatting

Onze prijsindicatie is een eerste schatting van de prijs voor een dakkapel. Ook wel "prijsopgave" of "kostenraming" genoemd. De definitieve prijs wordt pas vastgesteld in onze definitieve offerte.
Via onze website kunt u handig en snel en op elk moment een prijsindicatie bij ons aanvragen. Binnen maximaal 3 werkdagen krijgt u dan van ons een indicatieve prijsopgave teruggestuurd met daarin aangegeven wat het fabriceren en plaatsen van een dakkapel in uw geval bij ons gaat kosten. Zie ook onze blog "Uw persoonlijke prijsindicatie bij wbb dakkapellen". Het aanvragen van een prijsindicatie is geheel vrijblijvend en gratis.

De prijsindicatie is maatwerk

Het aanvragen van een prijsindicatie is eenvoudig. Vul daarvoor het online formulier zo compleet mogelijk in. Op basis van de door u aangeleverde informatie, zoals hoogte, breedte, aantal kiep-tuimelramen, soort dak en meegestuurde foto’s of bouwtekening, maken wij een schatting van de prijs. Hoe meer informatie u meestuurt, des te beter onze inschatting zal zijn.
Onze schatting is maatwerk, gebaseerd op de opgegeven informatie, gebaseerd op onze kennis en ervaring van duizenden plaatsingen per jaar en gebaseerd op de huidige kosten voor bouwmaterialen, loon- en transportkosten. Wij bepalen voor iedere aanvraag afzonderlijk de prijs.
U krijgt dan ook van ons een uitgebreid rapport toegestuurd waarin de prijsindicatie zelf wordt genoemd en hoe deze tot stand is gekomen. Met deze prijsindicatie kunt u als potentiële klant een keuze maken of u met ons of met een andere leverancier in zee gaat.
Lees ook onze blog "14 redenen om wbb-dakkapellen te kiezen".

Offertetraject

Als u op basis van de prijsindicatie besluit verder te gaan met ons, starten wij het offertetraject. In het offertetraject starten wij met een inmeting om de juiste maten op te meten en te controleren of alles op de gewenste positie te realiseren is. Tevens kunt u aanvullende of veranderde wensen kenbaar maken: bijv. extra horren, metaal in plaats van kunststof buitenbekleding, toch een hogere dakkapel, enzovoorts. Lees onze blog "Gratis inmeten dakkapel".
Uiteraard hebben deze veranderingen gevolgen voor de eerst afgegeven prijsindicatie. Elke gewenste of noodzakelijke aanpassing zal de prijs hoger of lager doen uitvallen. Wij praten nu over de offerte prijs in plaats van prijsindicatie. Pas als u helemaal tevreden bent met alle aanpassingen en/of uitbreidingen is de definitieve (offerte)prijs bekend. Een order tot fabricage en plaatsing van de dakkapel wordt vervolgens opgemaakt.

Order plaatsen

Inmiddels is er ook een plaatsingsdatum met u overeengekomen. Na het tekenen van deze order (met daarin de definitieve prijs en plaatsingsdatum) gaan wij voor u aan de slag.

Concluderend

Onze prijsindicatie is een eerste schatting van de prijs voor een dakkapel. Wij proberen zo goed mogelijk, op basis van uw gegevens, een eerste prijsindicatie af te gegeven: Echt maatwerk, speciaal voor uw situatie. De definitieve prijs kan daardoor hoger of lager uitpakken naar aanleiding van de inmeting en de extra wensen tijdens het offertetraject. Pas na het tekenen van de order staat de definitieve prijs vast.

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!