Plaatsen dakkapel valt best mee

wbb-dakkapellen - plaatsen dakkapel valt best mee - overlast valt best mee

Het plaatsen dakkapel valt best mee qua overlast

We merken dat veel mensen toch nog wat terughoudend zijn in het laten plaatsen van een dakkapel. Ze maken zich dan zorgen over wat er allemaal komt kijken bij de verbouwing en de plaatsing van de dakkapel. Wees gerust: WBB Dakkapellen maakt het u makkelijk: Wij doen het meeste werk, zowel in de voorbereiding, tijdens de uitvoering en na de plaatsing. Overlast plaatsen dakkapel valt best mee dan.

De voorbereidingsfase

In het offertetraject komen we bij ter plaatse alle benodigde maten opmeten en bespreken we met u de mogelijkheden en opties (bijvoorbeeld de keuze tussen kunststof of in ander materiaal uitgevoerde dakkapel of de keuze voor wel of geen elektrisch bedienbare rolluiken).
Mocht een vergunningsaanvraag noodzakelijk zijn, dan kunnen wij dit ook voor regelen bij uw gemeente.
Zie onze blogs:

 

Prefab dakkapellen

Het fabriceren van dakkapellen is maatwerk. Elke dakkapel is uniek en wordt daarom specifiek voor uw situatie gefabriceerd en naar uw wensen samengesteld. In onze fabricagehal te Gendt (vlakbij Nijmegen) werken onze medewerkers vol continue om binnen de planning ook uw dakkapel met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te fabriceren en te prepareren voor de plaatsing.
Zie onze blogs:

 

Voorbereiding en plaatsing

Ruim voor de met u afgesproken dag van plaatsing, nemen wij met u weer contact op om de planning van die dag met u door te nemen.
Binnen één dag plaatsen we uw dakkapel: Het maken van het gat in de dak, het optakelen en plaatsen van de dakkapel, het vastzetten en het weer water- en winddicht maken van het dak en het afvoeren van het restmateriaal naar beneden wordt allemaal binnen één dag uitgevoerd en afgerond. Ook het weer bezemschoon opleveren hoort bij deze werkzaamheden.

Het aanbieden van een kopje koffie wordt door onze medewerkers altijd zeer gewaardeerd, maar verder verwachten onze monteurs geen inzet van u en kunt u desgewenst gewoon thuis verblijven of werken.

Vraag: Valt het verwijderen van een oude dakkapel ook onder deze werkzaamheden?

Ja, mits de nieuwe dakkapel net zo groot of groter is dan de oude. Is de nieuwe dakkapel kleiner dan de oude, dan is een herbeoordeling van de gehele dakconstructie noodzakelijk.

Vraag: Hoe laat beginnen de werkzaamheden?

Standaard beginnen onze medewerkers al rond 07:00 uur. Afhankelijk van de weersomstandigheden en drukte op wegen kan dit iets fluctueren.

Vraag: Wie zorgt er voor de kraan die de dakkapel op het dak plaatst?

Dat doen wij. Het bestellen van een kraan voor die dag doen wij en de kosten hiervoor zit ook in de prijs inbegrepen.

Vraag: Gaat de plaatsing van de dakkapel ook door als het slecht weer is?

In principe wel. Ook bij regen of sneeuwval kan de plaatsing plaatsvinden. Met zeil wordt het gat afgedekt of er wordt gewacht op een tijdstip waarop het minder of niet meer regent.
Alleen bij extreme weersomstandigheden (zware storm en dergelijke) maken we een nieuwe planning. Onze medewerkers beoordelen altijd ter plaatse of de plaatsing veilig en verantwoord kan plaatsvinden.

Vraag: In deze coronatijd kan de plaatsing dan ook plaatsvinden?

Ja, wij hebben een protocol opgesteld, met daarin een aantal maatregelen en voorwaarden, waarmee de plaatsing veilig voor u en onze medewerkers kan plaatsvinden.
Zie onze blog: https://wbb-dakkapellen.nl/corona-virus-impact/

 

Samenvattend:

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk in de voorbereiding en tijdens de plaatsing zelf. Doordat de plaatsing van de dakkapel binnen één dag plaats vindt, valt de rommel en overlast eigenlijk best mee en kunt u dezelfde dag nog genieten van de nieuwe uitbreiding op uw woning.

 

wbb-dakkapellen - overlast plaatsen dakkapel valt best mee

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!