Uw persoonlijke prijsindicatie bij WBB dakkapellen

Uw persoonlijke prijsindicatie bij WBB dakkapellen

Bij WBB dakkapellen krijgt u een op maat gemaakt prijsindicatie voor een dakkapel. En dat al binnen 2-3 werkdagen! Bij sommige dakkapellen leveranciers kunt u online al meteen een indicatie krijgen op basis van een paar simpele factoren als breedte, soort materiaal en aantal draai/kiepramen. Leuk als u echt geen flauw idee in welke prijscategorie een dakkapel zou moeten vallen. Maar anders dan dat, heeft u er niet veel aan. Immers uw huis is bijna nooit te vergelijken met die van een ander: Geen huis is hetzelfde (zelfs die van uw buren), de huidige situatie is anders en uw wensen zijn anders. Kortom: Het aanvragen van een dakkapel is maatwerk en daar hoort dus ook een eigen prijs bij.

 

De prijsindicatie van WBB dakkapellen is anders

Bovenstaande hebben wij van WBB dakkapellen goed begrepen. U, als klant, wilt graag vooraf al een goede en serieuze prijsindicatie. Een prijsindicatie die rekening houdt met uw specifieke situatie en uw wensen en toch niet meteen al het detail van een echte offerte heeft.

 

Ons aanvraagformulier voor een persoonlijke prijsindicatie

Het aanvraagformulier voor een prijsindicatie bestaat onder andere uit een uitgebalanceerde set aan vragen:

  • over de bestaande situatie (type huis en soort dak),
  • over de door u gewenste dakkapel,
  • over mogelijke accessoires en
  • over extra opties en aanvullende diensten die we kunnen aanbieden.

Op onze website kunt u dit formulier vinden en gemakkelijk invullen. Een extra foto of tekening kan toegevoegd en meegestuurd worden ter verduidelijking van uw huidige situatie of juist van uw wensen. Het maakt niet uit of dit een handgetekende schets is of een professionele bouwtekening. Alle extra informatie is zeker welkom en zal worden meegenomen bij het opstellen van de prijsindicatie voor uw dakkapel.

 

Uw persoonlijke prijsindicatie

Binnen 2-3 werkdagen (maar meestal de volgende werkdag al) krijgt u van ons uw op maat gemaakte prijsindicatie al. De prijsindicatie is geheel vrijblijvend en dus gratis. Leest u de prijsindicatie goed door. Met alleen naar het vermelde eindbedrag kijken, doet u uzelf tekort. Misschien zijn we goedkoper, misschien ook niet. Belangrijk is te kijken naar wat u voor het eindbedrag krijgt (en wat een andere leverancier er buiten valt). Vergelijk ook de (top!)kwaliteit die u van ons krijgt met de andere leveranciers, zie onze eerdere blogs hierover (onder andere "14 redenen om wbb dakkapellen te kiezen"). Ook belangrijk is dat we vaak extra (optionele) diensten leveren. Mocht u twijfelen over iets, neem dan gerust contact met ons op: we leggen u graag uit waar wij het verschil maken ten opzichte van andere leveranciers.

 

De prijsindicatie is prima, en nu?

Als u tevreden bent met de prijsindicatie, dan gaan we graag met u een stap verder. We komen dan eerst naar u toe voor een kennismakingsgesprek, we nemen de bestaande situatie op en doen een inmeting (het opnemen van verschillende maten, waaronder de hellingshoek van uw dak, ruimte tussen de spanten, enzovoorts). Zie ook onze eerdere blog "Gratis inmeten dakkapel". We bespreken met u de situatie en uw wensen meer in detail en stellen dan een echte offerte voor u op. Vaak is deze offerte niet in één keer goed. U past mogelijk nog iets aan, voegt een extra accessoire toe (of er af) enzovoorts. Pas als u echt helemaal tevreden bent, wordt de laatste offerte omgezet in een order. Maar dat is iets voor een volgende blog van ons.

 

Samenvattend:

Een prijsindicatie van WBB dakkapellen is persoonlijk en op maat gemaakt. Op basis van de door u verstrekte informatie bepalen we een goede en serieuze indicatie van een te verwachte prijs. Alles staat overzichtelijk uitgeschreven en opgesomd zodat u goed in detail kunt zien waar de kosten uit bestaan. De prijsindicatie is vrijblijvend en dus gratis. Bent u tevreden over de prijsindicatie dan gaan we graag een stap verder met u: een kennismaking en inmeting bij u ter plekke om tot een gedetailleerde offerte te komen.

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!