Offerte / Prijsindicatie aanvragen:

Een voorlopige offerte / prijsopgave / prijsindicatie kunt u met behulp van onderstaand formulier aanvragen. De te maken kosten voor een dakkapel zijn sterk afhankelijk van uw thuis en uiteraard de wensen die u hierbij heeft: materiaalkeuze, breedte en hoogte van de dakkapel, aantal kiep-tuimelramen enzovoorts. "Een dakkapellen prijzenlijst" bestaat dus niet. U krijgt van ons een een op maat gemaakt priijsindicatie.
Hoe meer informatie u ons verschaft, des te beter en sneller wij u een passende voorlopige offerte / prijsindicatie kunnen voorleggen. Denk ook bijvoorbeeld aan:

  • of de dakkapel één of meer kamers beslaat (tussenwand).
  • extra montage van rolluiken of de mogelijkheid daartoe.
  • of het dak van de dakkapel extra versteviging moet krijgen vanwege plaatsing airco-unit of iets dergelijks.
  • of de plaatsing van de dakkapel bemoeilijkt wordt door slechte bereikbaarheid (diepe tuin, smalle toegangsweg of brug en dergelijke).

In het vakje "opmerkingen" kunt u deze aanvullende informatie simpel en in uw eigen woorden toevoegen.

Een foto of tekening kunt u ook bijvoegen; denk bijvoorbeeld aan:

  • foto van de huidige situatie en locatie waar de dakkapel moet komen,
  • foto van een bestaande dakkapel van de buurman of van elders in de wijk,
  • foto van de huidige te vervangen dakkapel,
  • bouwtekening of een zelf getekende schets,
  • enzovoorts.

Bel ons gerust bij vragen of als u meer informatie wilt.

wbb dakkapellen - aanvragen offerte

Aanvraagformulier prijsindicatie voor levering van een dakkapel of nokverhoging, versie 4
Het aanvragen van een prijsindicatie voor het leveren van een dakkapel door WBB Dakkapellen is geheel vrijblijvend en gratis.
U ontvangt een op maat gemaakte prijsindicatie gebaseerd op de hieronder door u ingevoerde gegevens. Het blijft echter een indicatie. Er zijn vele andere factoren die de prijs nog kunnen beïnvloeden. Pas na inmeting bij u ter plaatse kunnen we een gedetailleerde en scherpere offerte voor u opmaken.


Uw gegevens:
De AVG/GDPR-verklaring is van toepassing.
Uw woning:
NB: Bij golvende dakpannen is een extra strip lood(vervanger) noodzakelijk om binnendringen van regenwater tegen te gaan.


Uw gewenste dakkapel of nokverhoging:
NB: Buitenmaat = binnenmaat + 22 cm. Als u aan de binnenzijde van het huis een dakkapel met breedte van 350cm wilt, geeft u een buitenmaat van 372cm hierboven op.

Gewenste indeling raampartij:

NB: Een draai/kiepraam is minimaal 70 en maximaal 100 cm breed. Aanbevolen breedte van 90 cm.

NB:Vaste ramen zijn in vrijwel elke maat te leveren. Echter een minimale breedte van 35 cm is wel aan te bevelen.NB: 150cm of 175cm hoog vereisen geen vergunning. Voor dakkapellen hoger dan 175 cm is wel een vergunning noodzakelijk.NB: Bij nokverhoging of dubbelzijdige dakkapellen vermeldt u "Voor- én achterzijde". Bij "Andere locatie", dan graag dit in het opmerkingen veld hieronder aangeven.
NB: Binnen Nederland is een isolatiewaarde (Rc) van 6.0 verplicht! Bij sommige oudere woningen mag een lagere isolatiewaarde worden toegepast."Aanvullend:


NB: Horren per draai/kiepraam; ventilatieroosters per vast raam; Rolluiken en sunscreens over gehele breedte dakkapel of delen daarvan.
Bovenstaande opties worden tegen meerprijs geleverd en worden apart vermeld.
AVG/GDPR: Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
[honeypot website_url]