Horren passend bij onze dakkapellen

Passende horren

Als u bij ons een dakkapel bestelt, dan zijn er verschillende accessoires beschikbaar waarmee u nog meer plezier uit uw dakkapel kunt halen, zoals bijvoorbeeld horren. Horren zijn een goedkope uitbreiding die perfect helpt tegen al die vervelende insecten zoals muggen en vliegen.

wbb-dakkapellen - Horren - Dakkapel met inzethor in het middelste raam

Keje Horren

Keje Horren uit Dronten is al jarenlang onze vaste leverancier van horren. Deze Nederlandse producent van horren is momenteel een geheel nieuwe productiehal van ruim 1000m2 aan het realiseren in hun standplaats Dronten. Pure Nederlandse kwaliteit tegen een uitstekende prijs/kwaliteit -verhouding. Keje Horren maakt zowel horren voor vaste als voor draai/kiep ramen in verschillende maten en ze zijn geschikt kunststof kozijnen. Het profiel is gemaakt van aluminium. De horren zijn weersbestendig.

Uitvoeringen

De horren zijn in tien verschillende standaard RAL-kleuren leverbaar, waaronder RAL9001, RAL9010, RAL9016 en RAL6064. Andere kleuren zijn ook leverbaar, echter is er dan sprake van een mogelijke meerprijs.

De horren worden zonder boren of schroeven geplaatst. De hoeken van de profielen zijn keurig in verstek gezaagd waardoor het esthetisch niet alleen mooi uitziet maar ook de hor als geheel vormvast blijft.

Meer informatie

  • Website KeJe Horren: https://www.keje.nl/horren
  • Productfolder: https://wbb-dakkapellen.nl/?smd_process_download=1&download_id=1962
wbb-dakkapellen - horren passend bij onze dakkapellen

Maatwerk

De horren worden door Keje Horren op maat gemaakt volgens de specifi­caties van de dakkapel die u bij ons besteld. Wij zorgen er dus voor dat u een passende hor bij elke draai/kiepraam geleverd krijgt.

Bestellen

Op de prijsindicatie aanvraagformulier kunt u onder het kopje “Accessoires” aangeven of u horren meegeleverd krijgen. Tijdens het offertetraject zullen wij dan met u ook de horren bespreken en krijgt u een separate prijsindicatie voor de horren gespecificeerd.

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!