Gratis inmeten dakkapel

Inmeten van uw dakkapel

 

WBB Dakkapellen levert prefab dakkapellen. Prefab houdt in dat de dakkapel bij ons in Gendt in onze eigen productiehal en door onze eigen mensen vanaf tekening wordt opgebouwd en in elkaar wordt gezet. Om uw dakkapel naar uw wensen af te leveren en op de dag van plaatsing in één keer goed te kunnen plaatsen, is het precieze maatvorming uiterst belangrijk. Voor u én voor ons. Daarom wordt deze inmeting uitsluitend door onze mensen uitgevoerd en bieden we deze service gratis aan.

 

Het gratis inmeten van uw dakkapel is voor u én voor ons een belangrijke service.

Dat wij deze inmeting voor u uitvoeren heeft nog meer voordelen:

 1. Degene die deze inmeting uitvoert, zal u tevens adviseren of informeren over type dakkapellen, gebruikte materialen, mogelijke kleuren, eventuele uitbreidingen en opties, eventuele noodzaak voor een vergunningsaanvraag, enzovoorts.
  wbb-dakkapellen - inmeten dakkapel
  wbb-dakkapellen - inmeten dakkapel

   

 2. Wij hebben uw specifieke situatie en locatie gezien: We kijken daarbij zowel op als onder het dak: De aanwezigheid van schoorstenen, luchtafvoer- en luchttoevoerkanalen, airco installatie, zonnecellen enzovoorts. Daarnaast is het ook voor ons van belang of de locatie goed toegankelijk is voor de in te zetten mobiele kraan.
 3. We bouwen een relatie met u op middels dit persoonlijke contact als we bij u langs komen voor deze inmeting. Een goede relatie met u is voor ons van groot belang. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Niet alleen over het eindresultaat maar ook de weg er naar toe.
 4. Mocht ondanks de nauwkeurige inmeting de dakkapel toch niet goed passen, dan is dat verder ons risico. Meestal kan met eenvoudige aanpassingen ter plaatse de dakkapel alsnog netjes passend gemaakt worden. Dergelijke aanpassingen komen geheel voor onze rekening.
  NB: Het plaatsingsteam zal bij u ter plekke eerst het een en ander nameten vóórdat er überhaupt een zaag in uw dakbeschot gaat. U én wij houden immers niet verrassingen.

 

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!