Fijne feestdagen toegewenst door WBB Dakkapellen

wbb-dakkapellen - fijne feestdagen 2020

Succesvol 2020

Met nog enkele dagen dit jaar te gaan en de fijne feestdagen nog voor de boeg, kunnen wij als WBB Dakkapellen toch al vaststellen dat 2020 weer een mooi en succesvol jaar is geworden. Samen met onze partners hebben wij een nieuw record gevestigd in het aantal gefabriceerde dakkapellen en de plaatsingen daarvan door het hele land. Vele positieve reviews hebben wij het gehele jaar door mogen ontvangen en daar zijn wij zeer trots op. Veel is er ook veranderd, denk onder andere aan de nieuwe zaagstraat die wij in september in gebruik hebben genomen en de uitbreiding van onze plaatsingscapaciteit. Met een tevreden blik kijken wij terug op alle mooie en bijzondere dakkapellen die wij dit jaar hebben mogen maken en hebben mogen plaatsen.

Meer informatie:
Zaagstraat: https://wbb-dakkapellen.nl/nieuwe-zaagstraat/
Plaatsingscapaciteit: https://wbb-dakkapellen.nl/uitbreiding-plaatsingscapaciteit/

Onze belofte voor 2021

Onze medewerkers hebben ook dit jaar iedere dag weer met veel inzet en motivatie aan uw dakkapel gewerkt. Immers, elke dakkapel is maatwerk en wordt met de hand vervaardigd. Weliswaar met de ondersteuning van zaagstraten, zaagmachines, spijkerpistolen en ander professioneel gereedschap en machines, maar er komt geen robot aan te pas. Puur mensenwerk en dus 100% ambachtelijk gefabriceerd en geassembleerd. En dat merkt u: elke dakkapel is van de hoogst mogelijke kwaliteit.
Het plaatsen van de dakkapel is voor u een ingrijpende actie en daarom doen we dit dan ook uitsluitend met onze eigen plaatsingsteam. Met hun jarenlang opgebouwde kennis en ervaring bent u ervan verzekerd dat deze klus soepel en zorgvuldig wordt uitgevoerd en u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Kerstvakantie

Wij zijn met Kerstvakantie van maandag 14 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021. Op maandag 4 januari 2020 zijn wij weer aanwezig. In deze periode zullen er geen plaatsingen of inmetingen worden uitgevoerd. Uiteraard kunnen in deze periode wel prijsindicatie-aanvragen via de website worden ingediend, maar deze zullen dus pas op maandag 4 januari 2021 worden opgepakt en beantwoord.

Fijne feestdagen

In dit bijzondere jaar (corona, CO2 enzovoorts) wensen wij, mede namens al onze medewerkers, u, uw gezinsleden, uw familieleden en verdere vrienden en kennissen een vrolijke, veilige en gezellige feestdagen toe.
Tot volgend jaar!

 

Ook geïnteresseerd in een prefab dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!