Fabricage van prefab dakkapellen

wbb-dakkapellen - Fabricage van prefab dakkapellen

De fabricage van prefab dakkapellen door wbb-dakkapellen

Het maken van een prefab dakkapel door wbb-dakkapellen is vooral mensenwerk waar kennis,  vakmanschap en liefde voor het materiaal bij onze medewerkers samenkomen. Maatwerk op basis van nauwkeurige bouwtekeningen, met de hand in elkaar gezet en afgewerkt met de door u opgegeven opties en accessoires.

Opstellen bouwtekening

Na het offertetraject en na het plaatsen van de order beginnen wij eerst met het omzetten van de schets van de dakkapel uit de offerte naar een bouwtekening, gemaakt met een CAD-tekensysteem. Alle details zijn hierin heel precies weergegeven, zodat het eindresultaat tot op de millimeter nauwkeurig in elkaar gezet kan worden. Tevens worden er zogenoemde “zaagstaten” aangemaakt. Op basis van deze zaagstaten worden alle balken en andere houten onderdelen van het frame van zowel het dak als van de wangen van de dakkapel nauwkeurig op maat gezaagd.
Zie ook onze blogs:
. https://wbb-dakkapellen.nl/prijsindicatie-is-een-eerste-schatting/
. https://wbb-dakkapellen.nl/persoonlijke-prijsindicatie/

Met de hand gefabriceerd

Zodra alle balken en houten onderdelen op maat zijn gezaagd, kan het in elkaar zetten van het frame  beginnen. Het aanbrengen van de isolatie, het bekleden van het dak en de buitenkant van de wangen is allemaal handwerk dat nauwkeurig conform de bouwtekening wordt aangebracht. Daarna worden de kozijnen geplaatst. Afhankelijk van het type dakkapel en de door u opgegeven opties worden nu ook andere onderdelen en accessoires aangebracht. Zodra het glas beschikbaar is, wordt ook die in de kozijnen gezet.
Dit alles gebeurd handmatig! Werk dat door onze vakmensen wordt uitgevoerd die met kennis van zaken, met jarenlange ervaring en vooral met liefde voor het materiaal elke dag opnieuw de dakkapellen, waaronder die van u, in elkaar zetten.
Zie ook onze blogs:
. https://wbb-dakkapellen.nl/prefab-dakkapel-plaatsen-of-ter-plekke-laten-bouwen/
. https://wbb-dakkapellen.nl/eigen-productiehal/
. https://wbb-dakkapellen.nl/nieuwe-zaagstraat/

 

De kwaliteit van onze dakkapellen

U zult misschien denken: “Leuk allemaal, maar wat merk ik daar nu van….”. Het antwoord hierop is simpel: Puur kwaliteit!

Het bovenbeschreven proces van fabricage van prefab dakkapellen staat garant voor een eindproduct waarbij u bij de eerste indruk al meteen de kwalitatieve uitstraling ziet. Tot op de kleine details is alles netjes en strak uitgevoerd. Als u het aanraakt, voelt u ook dat het materiaal de beste in zijn soort is en dat de dakkapel met vakmanschap in elkaar is gezet. De technische aspecten zeggen de rest: Isolatiewaarde, garantietermijnen, de prijs.
Zie ook onze blogs:
. https://wbb-dakkapellen.nl/eigen-fabrikaat-prefab-dakkapellen/

Trots op onze dakkapellen

Wij zijn trots op onze dakkapellen! Elke medewerker in ons bedrijf, ons verkoopteam, onze tekenaars, onze logistieke medewerkers, onze fabricatiemedewerkers en onze plaatsingsteams, iedereen is elke dag gemotiveerd en enthousiast om ook bij u een van onze dakkapellen te mogen plaatsen.
Zie ook de reviews van onze klanten:
. https://wbb-dakkapellen.nl/testimonial/prima-kwaliteit/
. https://wbb-dakkapellen.nl/testimonial/kwaliteit-dakkapel-goed-afwerking-top/

Ook geïnteresseerd in een prefab dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!