Extra diensten bij onze dakkapellen of nokverhogingen

 

Extra diensten die we vooraf en tijdens het het plaatsen van onze dakkapellen leveren zijn. Onze diensten worden geleverd tegen meerprijs. Op het aanvraagformulier prijsindicatie / offerte kunt u gewenste extra dienst opgeven.

Onze extra diensten

wbb dakkapellen - verzorgen aanvragen vergunning bij lokale gemeente

wbb dakkapellen verzorgt de aanvraag voor uw dakkapel of nokverhoging bij uw gemeente van begin tot eind.

Een vergunning aanvragen voor het plaatsen van uw dakkapel is soms noodzakelijk. Dit verschilt per gemeente. Als dit nodig blijkt, wordt u door ons volledig ontzorgd op het gebied van het aanleveren van de bouwtekeningen, het invullen van het aanvraagformulier en elke vorm van correspondentie met de gemeentelijke instanties hierover.

wbb dakkapellen - Opruimen en afvoeren overtollig materiaal direct na de plaatsing

Bij het plaatsen van de dakkapel of nokverhoging op de overeengekomen dag blijft er veel materiaal over die niet meer nodig is. Denk aan dakspanten en daklatten, resterende of kapotte dakpannen en allerlei ander materiaal. Standaard verzamelen we dit en leggen dit op een met u afgesproken plek (bijvoorbeeld op de oprit of ergens in de voortuin) en dient u het zelf verder af te voeren. Tegen meerprijs nemen wij al het overtollige materiaal mee en voeren wij het voor u af.