Eigen productiehal van ruim 1500m2

wbb-dakkapellen - productiehal

Productie en fabricagehal

WBB Dakkapellen beschikt over een eigen productiehal en fabricagehal bij onze hoofdvestiging te Gendt. Deze hal is ruim 1500 m2 groot en is onderverdeeld in verschillende secties voor de verschillende fases in het productieproces. Zowel de productie als de montage en de eindafwerking vindt hier plaats in een droge en verwarmde omgeving. Daarmee gaat de productie, ongeacht de weersomstandigheden buiten, altijd door.

Productie, montage en eindafwerking

Naast onze nieuwe zaagstraat die onlangs nog in de productiehal is bijgeplaatst (zie onze blog van 8 september jongstleden "Nieuwe zaagstraat": https://wbb-dakkapellen.nl/nieuwe-zaagstraat/), hebben wij een sectie voor het fabriceren en isoleren van het dak en de beide wangen van de dakkapellen. Tevens meerdere secties waar gelijktijdig meerdere dakkapellen worden gemonteerd en afgewerkt. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met liefde voor hun vak. Alleen door dit ambachtelijk vakmanschap kunnen wij de kwaliteit leveren en garanderen die u van ons verlangd.

Externe opslag

Rondom de productiehal is er voldoende ruimte voor de tijdelijke opslag van dakkapellen die het productieproces volledig hebben doorlopen. In afwachting van het moment van de ingeplande datum van plaatsing staan deze dakkapellen hier veilig opgesteld. Ons terrein is volledig omheind en beveiligd. Uw dakkapel staat hier veilig in afwachting van de plaatsing.
Op de dag vóór de plaatsing wordt de betreffende dakkapel op de aanhanger geplaatst. Alle aanvullende bevestigingsmaterialen worden er vervolgens bij geladen om deze plaatsing succesvol te laten verlopen en af te ronden.

Zelf komen kijken

Wij en onze medewerkers zijn trots op ons product en hoe wij die voor u produceren. Normaal gesproken geven wij u de gelegenheid om dat bij ons zelf te komen aanschouwen. Echter door de coronaveiligheidsmaatregelen moeten we dit momenteel beperken tot het buitenterrein (de externe opslag). Wel graag even van tevoren bellen voor een afspraak.

wbb-dakkapellen - eigen fabrikagehal

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!