Eigen fabrikaat prefab dakkapellen

Eigen fabricaat prefab dakkapellen, wat houdt dat in?

WBB Dakkapellen levert prefab dakkapellen die wij bij u thuis komen plaatsen (lees onder andere onze eerdere blog “Gratis inmeten dakkapel”). En prefab (zie wiki - prefabricage) houdt in dat de dakkapel ergens anders gefabriceerd wordt dan waar het uiteindelijk in gebruik wordt geplaatst. Het fabriceren van uw dakkapel gebeurt dus elders: bij ons in Gendt (vlakbij Nijmegen). Eigen fabricaat prefab dakkapellen betekent dus dat wij uw dakkapel eerst bij ons in Gendt geheel op maat en naar uw wensen fabriceren en daarna, op de dag van plaatsing, transporteren wij uw klaarstaande dakkapel naar u toe en plaatsen hem netjes op uw huis.

 

Eigen fabricaat, echt waar?

Ja, absoluut. Wij beschikken in Gendt over een enorme produktiehal van ruim 1500 m2 waar onze vakmensen de rust, de ruimte en de machines tot hun beschikking hebben om uw dakkapel volgens tekening te bouwen en in elkaar te zetten. Onze dakkapellen zijn dus echt van Nederlandse fabricaat en omdat we uitsluitend met gecertificeerde vakmensen werken, mogen onze dakkapellen zeker ook het label “ambachtelijk” dragen en daar zijn wij trots op.

 

Onze productiehal

Onze productiehal is opgedeeld in verschillende secties. Zo is er een sectie waar het dak, boeidelen en de zijwangen volgens de specificaties van de bouwtekening worden gebouwd. Hier worden deze onderdelen meteen voorzien van isolatiemateriaal. Zodra de isolatie van deze onderdelen zijn uitgehard, gaat het naar de andere secties waar elke dakkapel zijn vorm krijgt door deze onderdelen samen te voegen. Vervolgens wordt de dakkapel verder afgebouwd met de ramen, buitenbekleding, dakbedekking en worden gewenste accessoires zoals rolluiken ingebouwd of aangebracht. Na een eindcontrole gaat de dakkapel in opslag in afwachting van de plaatsing.

 

Eigen fabricaat prefab dakkapellen, wat zijn de voordelen daarvan?

Dat wij onze eigen prefab dakkapellen fabriceren heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn:

  1. Uw contactpersoon, de ontwerper en de bouwers zitten op één locatie dicht bijelkaar, waardoor communicatie snel en simpel is, zeker als er overlegd moet worden bij (onvoorziene) aanpassingen.
  2. Kwaliteit is gewaarborgd. Onze manier van werken omvat ook interne controles en het herstellen van afwijkingen al tijdens het fabriceren. Dit voorkomt moeilijke en kostbare reparaties na de plaatsing. Degelijk vakwerk dus.
  3. Al onze medewerkers (verkoop, logistiek, ontwerpers, de productie vakmensen, de plaatsingsteamleden en de nazorg medewerkers) kennen van haver tot gort onze dakkapellen. Zij weten allemaal precies hoe uw dakkapel is opgebouwd, welke materialen zijn gebruikt en hoe het in elkaar is gezet. En zij weten dus ook precies wat te doen als er iets aangepast of veranderd moet worden. Advies en oplossingen op maat.

 

Eigen fabricaat prefab dakkapellen, maar dan is het zeker hartstikke duur!

Nee hoor. Wij gaan zeker niet claimen de goedkoopste te zijn. Dat laten wij graag aan anderen over. Immers, de goedkoopste ergens in zijn, betekent al gauw dat er ergens in de kosten is gesneden. En dat gaat vaak ten kostte van de kwaliteit van het product. En dat is iets wat van WBB Dakkapellen absoluut niet willen doen. Maar wat wij wel claimen is dat we een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Een uitstekende dakkapel voor een goede prijs. Het is immers ook een investering waarmee uw huis ook meer waard wordt (zie onze blog "Kosten dakkapel versus meerwaarde").

 

Conclusie:

Kortom: Eigen fabricaat prefab dakkapellen staat garant voor een uitstekende dakkapel voor een goede prijs.

 

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!