Dakkapellenrage tijdens Coronacrisis

Coronacrisis

Tijdens de coronacrisis hebben veel mensen gebruik gemaakt van de extra “vrije” tijd om zich te oriënteren op diverse bouw- en verbouwplannen op en rond hun huis. Eén van de veel gekozen opties was het laten plaatsen van een dakkapel op de woning. Tijdens de lockdown was meer tijd beschikbaar om, videobellend met de bank, de financiering hiervoor te bespreken. Mede vanwege de zeer lage rentestanden was het aantrekkelijk om bijvoorbeeld de hypotheek over te sluiten of een aanvullende hypotheek af te sluiten. Een aantrekkelijke optie waar maar weinig extra kosten uit voortvloeien.

Ook de onzekerheid of de zomervakantie wel door kon gaan, hebben veel mensen doen besluiten het vakantiegeld in te zetten voor het plaatsen van een dakkapel.

 

Voordelen van een dakkapel

In het NOS-journaal vermelde reden tot het plaatsen van een dakkapel werd het uitbreiden van de kinderkamer genoemd. En er zijn natuurlijk nog veel meer redenen te benoemen, onder andere:

Zie verder onze blogs:

 

Levertijden

De vraag is momenteel zo groot dat de levertijden flink oplopen. Tussen het plaatsen van de order en de daadwerkelijke plaatsing zit nu al zo’n 3-4 maanden.

 

Bron: NOS-Journaal 23 juni 2020 van 20:00 uur

https://www.npostart.nl/nos-journaal/23-07-2020/POW_04508377

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!