Dakkapellen nog steeds ongekend populair

Dakkapellen: Ongekend populair

wbb-dakkapellen - Aluminium dakkapel geplaatst in Deurne met drie kiep-tuimelramen

Dakkapellen zijn nog steeds ongekend populair. Zodra er behoefte is aan meer ruimte in het huis is een het plaatsen van een dakkapel toch het snelste en de goedkoopste oplossing voor veel gezinnen. De uitbreiding wordt vaak ingegeven door bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, meer thuiswerken of een het starten van een nieuwe hobby. Met het plaatsen van een dakkapel kan de vaak ongebruikte ruimte onder het dak effectief benut worden voor het realiseren van één of meerdere kamers met veel licht en leefruimte.
Onderzoek leert dat interesse in het plaatsen van dakkapellen de afgelopen jaren met meer dan 30% is gestegen. Waarvan 20% juist in de afgelopen twee jaar. De meeste groei  wordt gerealiseerd in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Flevoland. In de provincie Zeeland is de groei het minst.

Ook de trend voor de komende jaren is positief. Naar het zich nu laat uitzien zal dit opnieuw met 8-10% groeien. Uiteraard kan de huidige crisis in de bouwwereld daar mogelijk nog roet in het eten gooien.

Bij wbb-dakkapellen merken we deze trend maar al te goed: Het is zeer druk met het plaatsen van de gefabriceerde dakkapellen en het is nog drukker met verzoeken voor prijsindicatie of offertes van zowel particulieren als zakelijke klanten (nieuwbouw- en renovatieprojecten).

Ook geïnteresseerd in het plaatsen van een dakkapel?
https://wbb-dakkapellen.nl/producten

Bron: Google Trends.