Corona-virus: Geen verminderde belangstelling voor dakkapellen

wbb-dakkapellen - Coronavirus: geen verminderde belangstelling in dakkapellen

Belangstelling voor dakkapellen groot ondanks impact Corona-virus

In tegenstelling tot vele andere branches merken wij dat in deze periode van verplicht thuiswerken en thuisblijven vanwege het coronavirus er geen afname in de belangstelling voor het plaatsen van dakkapellen is. Sterker nog: momenteel is de belangstelling voor dakkapellen juist zeer groot!
Ook wij moeten ons aanpassen naar de nieuwe omstandigheden van onder andere social distancing, geen fysiek contact en andere door de overheid opgelegde maatregelen.
Met wat praktische aanpassingen kunnen wij toch de noodzakelijke veiligheid bieden tijdens de inmetingen op locatie, tijdens de productie in onze fabricagehal en tijdens de plaatsingen bij u. Veiligheid naar u als klant en uiteraard naar die van onze medewerkers staat voorop!

Veiligheid tijdens het kennismakingsgesprek en de inmeting

Om de situatie goed te kunnen beoordelen en de juiste maten te bepalen, moeten wij toch echt bij u thuis langskomen. Dat kan niet met behulp van foto's, webcam of anders.
Dit gesprek plannen wij zodanig met u in dat er zo min mogelijk mensen in huis aanwezig zijn. Bij voorkeur maximaal 2 personen, waar onze medewerker dan de derde persoon zal zijn.
Uiteraard de bekende regels in acht nemen: anderhalve meter afstand, geen handen schudden of ander fysiek contact enzovoorts. Ook bij het inmeten van het dak op de zolderverdieping nemen wij de afstand in acht.
Onze ervaringen zijn positief. Iedereen toont medewerking en heeft begrip voor deze toch uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen en andere omgangsvorm.

Geen impact op productie en plaatsingen

Gelukkig ondervinden wij vooralsnog geen belemmeringen in de productie of het plaatsen van onze dakkapellen. Wel hebben wij natuurlijk te maken met beschermende maatregelen, zie onze vorige blog over dit item ("Corona-virus: impact op de uitleveringen").
Plaatsingen van dakkapellen gaan onverminderd en volgens planning door. In het geval van een plotseling veranderende situatie, bijvoorbeeld vlak voor de plaatsingsdatum wordt de hoofdbewoner of een van de medebewoners ziek of krijgt ziekteverschijnselen, dan stellen wij in overleg de plaatsing uit naar een andere datum.

Volgens planning

Kortom: Zowel voor de korte als lange termijn produceren en leveren wij onze dakkapellen vooralsnog gewoon volgens planning.
Uiteraard beoordelen we situatie opnieuw als de omstandigheden (overheidsmaatregelen) zich wijzigen.

Ook geinteresseerd in een dakkapel van WBB Dakkapellen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op basis van door uzelf ingevoerde gegevens geven we binnen 3 werkdagen een persoonlijke op maat gemaakt prijsindicatie af!