14 redenen om wbb-dakkapellen te kiezen

wbb dakkapellen - 14 redenen om wbb-dakkapellen te kiezen

14 redenen om voor WBB-Dakkapellen te kiezen

14 redenen om WBB-Dakkapellen te kiezen als u nadenkt om een dakkapel op uw huis te plaatsen. Redenen die stuk voor stuk alleen al een argument vormen om te kiezen voor WBB Dakkapellen, maar alle 14 samen is er eigenlijk niets meer dat u tegenhoud, toch? U bent dan ook van harte welkom om langs te komen, voor een praatje, een kop koffie en uiteraard mag u dan ook even kijken in onze fabricagehal hoe het daar allemaal loopt.

Onze 14 redenen om WBB-Dakkapellen te kiezen zijn:

  1. Kennis gebundeld in kwaliteit

   WBB Dakkapellen is 15 jaar geleden begonnen als aannemersbedrijf en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op dakkapellen. Doordat we de dakkapellen niet alleen vervaardigen, maar ook zelf plaatsen én onderhoud op leveren, wordt opgedane praktijkkennis en -ervaring direct gedeeld binnen het bedrijf. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze dakkapellen steeds verbeterd en verhoogd.

    

  2. Uw dakkapel is voorbereid op de toekomst

   Een dakkapel van WBB Dakkapellen is voorbereid op de toekomst. In 2020 zal er een nieuw bouwbesluit komen. In dit bouwsluit zullen de isolatiewaarden voor uw woning weer drastisch omhoog gaan. Deze verhoging van isolatiewaarden zullen ook voor alle uitbreidingen aan uw woning gelden, zoals een dakkapel. WBB Dakkapellen levert inmiddels standaard dakkapellen met isolatiewaarden die voldoen aan het bouwbesluit 2020 en zonder dat het aangezicht van de dakkapel verloren gaat en er geen onnodige dikke dakranden en wangen ontstaan.

    

  3. Voorbereid op installatie voor zonnepanelen

   Een nieuwe en verbeterde manier van isoleren (zie hierboven) leverde ook een nieuwe constructie op. De oude en vertrouwde "sandwich"- methode is vervangen door een nieuwe bouwtechniek die niet alleen garant staat voor een luchtdichte constructie, maar ook extra verstevigings-- en montagemogelijkheden oplevert voor bijvoorbeeld het aanbrengen van zonnepanelen, zonnecollectoren, airconditioning apparatuur, satellietschotels enzovoorts.

    

  4. Oprolmechaniek voor rolluik weggewerkt in de kap

   Uniek voor onze dakkapellen is dat we de oprolmechanieken en bijbehorende elektrische bedrading voor rolluiken in zijn geheel wegwerken in de kap van de dakkapel. Dit levert een strakke en moderne look op én een zo'n groot mogelijke en onbelemmerde uitzicht naar buiten op.

    

  5. Direct al een eerste prijsindicatie op basis van uw gegevens

   Op onze site hebben we een invulformulier ontwikkeld waar we, op basis van de door u opgegeven gegevens, al direct een eerste prijsindicatie kunnen afgeven. U kunt optioneel ook een foto van de bestaande situatie, een schets of een bouwtekening van de gewenste dakkapel meesturen zodat we nog beter een eerste indicatie kunnen afgeven. Deze persoonlijke prijsindicatie kunt u binnen twee dagen van ons verwachten. De prijsindicatie is geheel vrijblijvend en dus gratis.

    

  6. Persoonlijk benadering en persoonlijk advies

   Een echte offerte geven we pas af als we de situatie bij u met onze eigen ogen gezien hebben. We komen dan ook bij u langs voor een oriënterend gesprek, en een persoonlijk advies inzake de mogelijkheden (en de onmogelijkheden) goed met u door te spreken. Ook alle opties en aanvullende diensten, spreken we met u door. Tevens doen we meteen een "inmeting". Dit houdt in dat we de maten opnemen van de bestaande situatie van uw dak en hoe de gewenste dakkapel daar in moet passen.
   Op basis hiervan ontvangt u een gedetailleerde offerte. Ook die is vrijblijvend en ook deze is gratis. Degene die bij u langs is geweest, blijft uw contactpersoon en blijft beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, doorvoeren van veranderingen in de maatvoering of uitvoering van de dakkapel.

    

  7. In eigen fabriek en met eigen opgeleide vakmensen vervaardigd

   Door de grote vraag naar onze hoge kwaliteit dakkapellen zijn we in 2012 naar een nieuw en groter pand in Gendt in gebruik genomen. De dakkapellen van WBB Dakkapellen worden in eigen beheer vervaardigd: Dat wil zeggen dat onze eigen opgeleide vakmensen uw dakkapel van de eerste houten balk tot de laatste sierstrip in onze eigen fabricagehal te Gendt wordt gemaakt. We houden dus de kwaliteit van elke dakkapel volledig in eigen hand en daarom kunnen we dan ook garanderen dat dit de hoogst mogelijke kwaliteit is!

    

  8. Binnen 6 weken geleverd

   Zodra u ons de opdracht geeft, gaan we voor u aan de slag. Doordat elke dakkapel uniek en dus maatwerk is in gebruikte materialen, gewenste kleuren en gewenste opties, hebben we wel voorbereidingstijd nodig. Ook is er tijd nodig om een eventueel lokaal benodigde vergunning aan te vragen. In de praktijk kunnen we in de meeste gevallen de dakkapel binnen 6 weken vervaardigen en staat het klaar voor plaatsing.

    

  9. Binnen 1 dag geplaatst

   Zodra uw dakkapel gereed is voor plaatsing zal op de met u vooraf afgesproken dag de dakkapel in één dag geplaatst worden. Het plaatsingsteam, bestaande uit onze eigen mensen, zal de plaatsing bij u uitvoeren. U doet zelf de controle vooraf en achteraf en het team vertrekt pas als u tevreden bent. Ook het regelen van een mobiele kraan is inbegrepen en het schoon opleveren van de werkplek. Optioneel voeren we ook het restmateriaal voor u af.

    

  10. 15 jaar garantie

   Standaard krijgen onze dakkapellen 15 jaar garantie mee (hardhouten dakkapellen: 10 jaar). Door gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit en door onze unieke constructie (lees hierboven) kunnen we een relatief lange levensduur van onze dakkapellen ook echt leveren.

    

  11. De beste prijs/kwaliteit verhouding

   U mag uiteraard zelf marktonderzoek doen, maar door onze unieke aanpak, gebruik van materialen en onze kennis en expertise op het gebied van fabriceren en plaatsen van dakkapellen, kunnen we gerust stellen dat onze dakkapellen qua prijs/kwaliteit bovenaan de lijst staat.

    

  12. Onze uitstekende reviews

   Met een gemiddelde van meer van 4 uit de 5 mogelijke sterren scoren we hoog op de verschillende externe reviewsites. Kijk maar eens op Google of Facebook. En op Werkspot scoren we zelfs nog hoger!

    

  13. Onze nazorg

   De praktijk leert dat er altijd wel iets mis kan gaan of niet geheel naar wens. Hoe zorgvuldig we ook plannen, fabriceren en voorbereiden. Het blijft immers mensenwerk. Gelukkig lossen we ook dit netjes voor u op met onze nazorg/supportteam. Ze komen bij u langs en lossen bij voorkeur het probleem direct op. Snel en vakkundig. En dat is nog wel zo gemakkelijk zowel voor u als voor ons.

    

  14. Plaatsingen in het gehele land.

   Niet omdat we dit graag willen, maar omdat we het ook gewoon doen. Er is namelijk een zeer grote kans dat er dicht bij u (in dezelfde straat, wijk of dorp) al een dakkapel van ons is geplaatst!

   

 • Overtuigd na het lezen van onze 14 redenen om WBB-Dakkapellen te kiezen?- Zo ja, vraag vrijblijvend een prijsopgave hier aan.
 • - Zo nee, kom gerust eens langs in Gendt en overtuig u zelf. U bent van harte welkom!